Kategorier

Information

Välkommen till SDV i Dalarna, Stötdämparverkstan

Vi säljer, tillverkar och servar stötdämpare för olika applikationer. Vår specialitet är 40, 50, 60, 70-tal, udda modeller och utgångna typer. Dragracing, Hotrod och Custom applikationer ligger oss även varmt om hjärtat.
Specialtillverkning av stötdämpare efter önskemål om längder, utseenden och användningsområde är inga problem. Bilar, hissar, gruvmaskiner, industritvättmaskiner, stålvalsar, mm. Allt som behöver rörelse- och vibrationsdämpning kan vi hjälpa till med.

Vi utför montering på de produkter vi säljer samt även service, reparationer och ombyggnationer av äldre fordon.

KONI, Bilstein, H&R, Sachs, Moog, Powerflex och Gabriel är några av alla fabrikat vi för.
Fler och fler produkter läggs till i webbshoppen hela tiden. Skulle det vara något som du ej hittar, kontakta oss via kontaktformuläret, Tel: 010-480 86 86 eller info@sdv.se så ska vi göra vårt bästa för att lösa det.

Vi saluför även hela sortimenten från Hansen Racing, Hansen Marin, KGK, Autoexperten, BDS-bildelar, AutoRacing och GULF oljor.
Med dessa sortiment täcker vi upp hela fordonsmarknaden med reservdelar och tillbehör, allt från original till racing. Vi garanterar konkurrentkraftiga priser.
Söker du en produkt från dessa leverantörer men inte hittar den i vår webbshopp så lämnar vi mellan 5-45% rabatt i kompensation om du gör en förfrågan via vårt kontaktformulär, och samtidigt lämnar produktens artikelnummer.